Model deelt foto van haar blote lijf nét na de bevalling: ‘Anders is ook mooi’

25.08.2021 09:32

Net na je bevalling ziet je lijf er anders uit dan je misschien ooit had gedacht. En dat geldt ook voor modellen die een afgetraind lijf hebben, dus. Zo deelt fitnessmodel Emily een eerlijke foto van haar lichaam nadat ze haar tweede baby heeft gekregen. 

Emily plaatste een bikinifoto na de bevalling van haar tweede kind op Instagram en ging viral met de belangrijke boodschap die ze vertelt.

Niet mooi

“Veel mensen denken dat het krijgen van een baby je lichaam ruïneert. Ik geloof daar zelf niet in’, schrijft ze bij een foto van zichzelf in bikini. “Je lichaam is niet verpest, het is gewoon anders”, concludeert ze. “Dat je lichaam is veranderd, wil dat nog niet zeggen dat het niet fit, sterk of mooi is.”

Lees ook
Moeder Romee Strijd deelt bikinifoto van lichaam ná de bevalling

“Ik wil dat mijn dochter Mia van haar lichaam gaat houden, wat er ook gebeurt. Ik wil niet dat ze zichzelf vergelijkt met anderen of naar het idee van perfectie streeft, zoals ik vroeger deed”, vervolgt ze. “De beste manier om onze kinderen te helpen, is door het goede voorbeeld te geven. Laat ze zien dat we aardig zijn voor onszelf en dat we van ons lichaam houden. Elk lichaam is mooi en dat moeten we vieren.” De foto kan rekenen op meer dan 150.000 likes, van moeders van over de hele wereld. De positieve reacties stromen binnen: ‘Je bent beeldschoon’, klinkt het. Ook kunnen velen haar eerlijkheid waarderen. ‘Fijn dat je dit deelt’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Skye (@emilyskyefit)

Bron: Instagram