Miljuschka biecht op hoeveel ze precies weegt én heeft een boodschap voor alle moeders

10.06.2020 18:20

Miljuschka deelt steeds vaker foto’s van zichzelf op social media waarop ze laat zien hoe ze écht is, zonder photoshop. En dat vindt ze belangrijk, want ze houdt er niet van als alle foto’s op Instagram nep zijn.

Want dat beeld van een vrouwenlichaam is dan niet realistisch meer, zegt Miljuschka.

Ze biecht eerlijk op hoeveel ze nu weegt, na twee zwangerschappen. Ze zegt dat het voor iedereen anders is, of je je lekker in je vel voelt. “Ik weeg bijvoorbeeld 75 kilo en voel me daar senang bij, maar voor sommige mensen is dat uit den boze”, vertelt ze in een interview.  “Ik vind het heel belangrijk dat we de echte wereld te zien krijgen, dus echte foto’s. Uiteindelijk worden we allemaal voller, rimpeliger en krijgen we cellulite. Maar dat is oké.” Ze hoopt dus dat alle moeders dat van zichzelf omarmen.

Ze is duidelijk in haar taal: wij moeders moeten het onszelf niet onnodig moeilijker maken dan het is. “Ik word nooit meer 55 kilo en dat hoeft ook niet. Het is zo’n gelul allemaal. Allemaal om in een bepaald beeld te passen? Ik dacht het niet”.

Eerder was Miljuschka getrouwd met Tycho Veldhoen, met wie zij twee kinderen kreeg: Rembrandt Tycho en Felina Stientje. Sinds 2017 is de presentatrice samen met videoproducer Philip van Ierschot.

Bron: RTL Nieuws

Scoor wat panterprint om jouw look op te leuken: