Mensen met een kat als huisdier gaan het vaakst vreemd

17.04.2020 11:42

Hebben jullie thuis een huisdier? Gezellig. Of nou ja. Niet helemaal.

Dat zou volgens een Britse datingwebsite voor getrouwde mensen zomaar kunnen verraden of je partner trouw is of niet. De datingwebsite vroeg namelijk aan alle (getrouwde) gebruikers om aan te geven of ze een huisdier hadden en zo ja, wát voor een huisdier. Daar kwamen deze verrassende resultaten uit

Volgens de data van de datingwebsite zijn mensen met een kat het meest ontrouw – (mi-)auw!. Maar liefst 1 op de 4 mensen uit de database van de datingsite bleek namelijk een kat te hebben. Mocht je geen kat hebben en nu opgelucht ademhalen, dan hebben we slecht nieuws: ook mensen met een goudvis zouden vaker ontrouw zijn. Uit de date bleek dat 16% van de gebruikers namelijk een goudvis had. Ja. Wij zijn ook met stomheid geslagen.

Overigens is er wél goed nieuws voor hondeneigenaren. Zo trouw als een hond bleek namelijk ook toepasbaar op de (meeste) eigenaren: slechts 10% van de ondervraagde gebruikers bleek een hond als huisdier te hebben. Oftewel, wanneer je lief een hond heeft is de kans minder groot dat hij zit te wachten op een geheime affaire. Ook mensen met een hamster, cavia of konijn blijken veelal niet uit te zijn op een affaire.

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

Bron: Cosmopolitan

Hier shop je de allercoolste items van NA-KD du moment: