Meisjes met deze 3 sterrenbeelden zijn echte dramaqueens

05.12.2023 20:24

Ook zo’n heerlijke dramaqueen in huis, die een scène kan maken van alles wat er ook maar nét anders loopt dan hoe zij het wil? Het heeft alles te maken met haar sterrenbeeld.

Want meisjes met een van deze drie sterrenbeelden, zijn ware toneelspeelsters. Oh, de sores, oh, de ellende. Wat is het leven oneerlijk en vreselijk. Brullend op de grond van boosheid… Ach, je bent als moeder al snel wat gewend.

Weegschaal

De Weegschaaltjes zijn behoorlijk snel van de leg. Krijgen ze hun zin niet, dan is het bonje. Ze kunnen goed toneelspelen en lekker manipulatief zijn. Als ze een konijn als huisdier willen, bijvoorbeeld, nou – dan komt dat konijn er. Ze weten hoe ze iets voor elkaar moeten krijgen bij mama en als dat niet lukt, dan is het tranen met tuiten. Snikkend zeuren en piepen tot het wel lukt, zeg maar. Drama gegarandeerd.

Vissen

De Vis kan er ook wat van. Ze kunnen heerlijk spelen, tot er iets niet gaat zoals ze hadden verwacht. Dan is het drama. Huilen en snikken en theatraal op de grond vallen voor wat extra aandacht. Ze staan graag in de belangstelling en willen dan ook dat mama altijd naar hen kijkt. Als ze dat niet doet, oh, nou… Dan is het gillen.

Schorpioen

Ook de Schorpioen is een mooie dramaqueen als het haar niet zint. Ze wil wat ze wil. Gaat het ook maar een beetje anders, dan is het zeuren en klagen. Ze is dol op dramatisch doen en kan alles groter maken dan het is. Ze kan zo naar de toneelschool, want een beetje theater is haar niet vreemd. Voor je het weet voert ze een hele show op – ga dan als moeder maar raden wat er waar is en wat niet.