Meghan deelt zeldzame foto van zoon Archie: ‘precies het rode haar van zijn vader’

27.11.2021 09:27

Mehan Markle is weer wat meer in de media te vinden: zo was ze te gast bij de Ellen Show, waar ze eindelijk wat loslaat over haar privéleven.

Wat we stiekem nog leuker vinden, is dat ze een foto deelt van haar 2-jarige zoon Archie. En die foto’s zijn zeldzaam: want Harry en Meghan houden hem zoveel als kan uit de media. Wat ontzettend leuk is om te zien, is dat Archie precies een kopie is van zijn vader. Want die rode coupe, die heeft hij niet van een vreemde.

Herkenbaar

Zo vertelt ze over dochter Lilibeth dat haar tandjes doorkomen wat voor een korte nachtrust zorgt. Dat herkennen alle andere moeders wel, toch? Daarnaast vertelt ze over de komst van een tweede kind in een gezin: ‘Iedereen heeft het altijd maar over de komst van het tweede kind, maar niemand heeft het over hoe het eerste kind zich moet aanpassen wanneer de tweede geboren wordt’, vertelt ze.

Ook vertelde Meghan zich in te willen zetten voor betaald ouderschapsverlof: ‘Iedereen weet hoe belangrijk het is om die eerste weken – en maanden – samen te zijn met je gezin. Het feit dat zoiets hier niet eens mogelijk is, vind ik als moeder van twee kinderen niet kunnen.’ Een foto van haar dochter heeft ze niet gedeeld, maar dit is hoe groot Archie inmiddels is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Jan Magazine