Kim Feenstra laat met lingeriefoto zien hoe haar lichaam er na haar zwangerschap uitziet

24.11.2021 12:41

Topmodel Kim Feenstra was in haar modellenleven bijzonder slank. Nu lijkt ze echter veel beter in haar vel te zitten, sinds ze moeder is. 

En juist omdat ze niet meer zó dun is als vroeger, voelt ze zich goed. Ze omarmt wie ze is, want nu is ze al een jaar moeder van zoon Brooklyn. Haar grootste geluk. In oktober 2020 beviel Kim Feenstra van zoontje Brooklyn (1). Met vader Stanley Tailor (38) heeft Kim sinds 2016 een relatie en de twee zijn dolblij met elkaar.

Blij mee

Ze schrijft: “Mommy body and I’m embracing it.” De post heeft al bijna 30.000 likes. Haar fans en volgers reageren lovend. “Je bent super mooi! Ik teken voor zo’n lichaam!” En zo is het: veel moeders zouden maar wat jaloers zijn op het lijf van Kim.

“Zo’n figuur had ik niet eens voor mijn zwangerschap, laat staan erna. Prachtig”, aldus een comment. Uit de reacties blijkt dat veel vrouwen graag zo’n ‘mommy body’ zouden willen. “Waar kan ik zo’n mommy body kopen? Ik wil er ook wel één.” “Ruilen?! Ik zou willen dat ik zo’n body had.” “Nou, zo’n mommy body wil ik ook wel!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Zoontje Brooklyn:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Wat een prachtige vrouw, in en out:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Instagram