Kim Feenstra deelt nieuwe gezinsfoto met zoon Brooklyn in de sneeuw

09.02.2021 10:19

Kim Feenstra is al een aantal weken de trotse moeder van zoontje Brooklyn. Samen met haar partner Stanley is ze in de wolken en ze deelt dan ook graag een gezinsfoto op social media. 

Te zien is hoe Brooklyn geniet van de sneeuw.

Genieten

Mama, papa en de kleine man dragen allemaal dezelfde muts. Wel zo zoet, toch? “Een sneeuwpop + sneeuwman = een winter wonder baby”, schrijft Kim erbij. De baby zit er lekker warm bij in de draagzak, zo is te zien. En de positieve reacties stromen dan ook binnen op de nieuwe foto. ‘Prachtig’, klinkt het. ‘Genieten van deze tijd’, zeggen vele andere moeders.

Vlak voor Brooklyn geboren werd liet Kim al weten dat ze niet veel foto’s zal gaan delen waarop het gezichtje van haar mannetje te zien is. Zeker het eerste jaar niet. ‘Dan vind ik het nog allemaal te kwetsbaar’, zei ze hierover.

Nieuwe dingen

Kim moet nog wennen aan haar leven als moeder, maar het gaat volgens haar hartstikke goed. ‘Het gaat zoals het komt. De ene nacht zijn we heerlijk aan het slapen en maar één keer wakker en de andere nacht weet ik van voor niet meer hoe ik van achteren heet. But it’s all good’, verzekert ze. ‘Wat geniet ik van deze nieuwe fase.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook
Kim Feenstra vertelt hoe zoon Brooklyn had geheten als hij een meisje was

Bron: Instagram