Kim Feenstra deelt aandoenlijke foto van zoontje Brooklyn

22.03.2021 20:29

Kim Feenstra is 5 maanden geleden bevallen van haar eerste kindje, zoon Brooklyn. Ze laat hem weinig zien op social media.

Tot nu toe, want het topmodel deelt een eerste foto van haar jongen.

En dat is de duidelijkste foto die we tot nu toe te zien gekregen hebben van Kim. Bij haar foto schrijft ze:

5 maanden tellen

“Vijf maanden.
Nog maar vijf maanden ben je op de wereld. Nog maar vijf maanden geleden zat je in mijn buik. Nog maar vijf maanden kort ben je alles aan het ontdekken. Nog maar vijf maanden maak je ons leven mooier en avontuurlijker. Nog maar vijf maanden jong en je geeft voor een leven lang liefde.

Vijf maanden
Het is al vijf maanden geleden dat je op de wereld kwam. Al vijf maanden geleden dat ik de enige was die jouw aanwezigheid kon voelen in mijn buik. Al vijf maanden lang ben je elke dag scherper, sterker en wijzer aan het worden. Al vijf maanden lang verrijk je ons leven en stromen we over van liefde. Al weer vijf maanden oud en ik mis je nu al. Maar al vijf maanden is elke dag samen met jou een prachtig feestje.

Vijf maanden.
Het gaat zo snel. Voor altijd ben jij ons grootste liefde, zijn je vader en ik twee andere mensen geworden, zijn wij gegroeid en hebben wij andere prioriteiten en toekomst idealen. Ben jij onze nummer 1. En dit heb jij bereikt, in slechts vijf maanden. Ik hou van jou. @babytailorofficial”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Ook deelde Kim al mooie plaatjes van hoe ze haar jongen voedt:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook
Kim Feenstra deelt nieuwe gezinsfoto met zoon Brooklyn in de sneeuw

Bron: Instagram

Shop de leukste items van Hema voor je kleintje: