De maand juni wordt een geluksmaand vol liefde voor déze 3 sterrenbeelden

08.06.2020 11:37

De komende weken is het helemaal jouw tijd van het jaar: juni is je geluksmaand. Of nou ja, dat geldt voor moeders met déze drie sterrenbeelden.

Geniet er dus van, want het geluk is aan je zijde. En dat blijft de hele maand juni zo.

  1. Tweelingen
    Het is je favoriete tijd van het jaar: de zon schijnt, je bent veel buiten, iedereen wil afspreken. Je zit goed in je vel omdat je zeker in je schoenen staat. Je bent blij in de liefde en geniet met volle teugen van je liefdesleven. Je zou het niet anders willen en daar ben je je bewust van. Je droomt van toekomstplannen en je ziet alles met een roze bril in. Je bent ook klaar met relaties die niet goed voor je zijn en dat geeft rust in je hoofd. Je kiest en gaat alleen nog voor mensen die je echt graag in je leven wilt hebben.
  2. Weegschaal
    Wat je wilt, lukt ook, deze maand. Je maakt mooie stappen in je carrière en je liefdesleven is ook ontzettend gezellig. Je hebt weinig te klagen, omdat er niets te klagen valt. Je vriendinnen staan in de rij om met je af te spreken en je partner is dolgraag samen thuis, met de kinderen. Je bent een echte moeder en je besteedt zelf je tijd het liefste aan je kinderen: dat is je ultieme geluk. En in juni mag je daar vol op in gaan.
  3. Waterman
    Je hebt meer zelfvertrouwen dan ooit en je straalt in je gezin als waar middelpunt. Je houdt alle ballen zonder moeite hoog en je besteedt extra tijd aan je liefde. Je hebt daar energie voor en je bent blij met jezelf en hoe je in het leven staat. Daarom ben je toe aan grote nieuwe stappen: nu is je kans. De maand is extra romantisch voor jou, dus geniet daar met alle aandacht van. En als je nog droomt van gezinsuitbreiding… Het zou zomaar snel kunnen gebeuren.

Bron: Libelle

De leukste lange jurken, met of zonder babybuik: