Voor nog geen 80 euro rijdt jouw kleine diva op een mini-Vespa

29.04.2021 11:12

Als je je kind eens extra wilt verwennen, dan hoef je voortaan niet meer te wachten tot ze 17 jaar zijn. Want je kleine koter koter kun je al een Vespa cadeau geven.

Voor nog geen 80 euro heb je er eentje in huis.

Geeft gas

Een ware mini-Vespa: te krijgen in het chique wit of het hippe mintgroen. En mocht je denken: dat werkt vast niet écht… Jawel hoor. Je kind hoeft heus niet met zijn voetjes zichzelf vooruit te duwen. De beschrijving van het product luidt dan ook: ‘Je kleine racer zal lang rondscheuren op de Eco Toys elektrische Vespa scooter! De Vespa ziet er schattig uit en heeft mooie details zoals een zadeltje, standaard en zelfs velgjes! Het lijkt net echt doordat er zelfs een claxon met geluid op zit en de LED koplamp licht geeft.

Je kleine geeft gas door het voetpedaal in te drukken, hij zal max. 2-2.5 km/u gaan. De twee zijwieltjes zorgen ervoor dat de scooter niet omvalt.

Lees ook
Per jaar geven ouders gemiddeld 300 euro uit aan speelgoed voor één kind

De Vespa is geschikt voor kindjes van ongeveer 1,5 tot 3 jaar met een max. gewicht van 25 kg. De scooter werkt op een oplaadbare batterij, deze wordt samen met een lader meegeleverd.’

Je vindt ze onder andere bij webshop Mama Loes. Succes gegarandeerd. Maar wel even goed opletten, natuurlijk.

 

HET LAATSTE MAMA-NIEUWS EN DE LEUKSTE WINACTIES VOOR MOEDERS IN JE MAIL ONTVANGEN? MELD JE AAN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF! 

Bron: Mama Loes