Josie krijgt commentaar over zich heen omdat ze haar haren krult tijdens haar bevalling

16.06.2024 10:27

Was jij tijdens je bevalling bezig met je uiterlijk? Nee? Sommige vrouwen halen daar juist wat steun uit en maken zich graag op, doen parfum op of doen hun haren netjes. Zo ook Josie: ze deed krulspelden in haar haren tijdens haar bevalling. Daar krijgt ze op socials nu bakken kritiek op.

Op Instagram deelt ze een video waarin te zien is hoe ze bevalt van haar derde kind. ‘Mijn derde kind en mijn eerste keer dat mijn haar er niet vreselijk uit zag na de bevalling. Ik heb heatless krullen in mijn haren, prachtig toch’.

Ze deelt vol trots de beelden van haar prachtige gekrulde haren. Maar haar volgens kunnen het niet waarderen: ‘Belachelijk dat je op zo’n moment bezig bent met je uiterlijk.’ ‘Ik had het te druk met persen en poepen en de wereld bij elkaar krijsen dat ik niet echt dacht aan de styling van mijn look. Maar goed, iedereen is anders’. En ook zegt iemand: ‘Mijn hemel, je bent bij de geboorte van je kind, niet bij een beauty-wedstrijd. Doe normaal’. ‘Wat maakt het uit hoe je eruit ziet op dat moment? Je baby kijkt niet zo naar je haren hoor.’

Kritiek op haar gekrulde haren

Mensen reageren ook vol ongeloof op het commentaar. ‘Hoe kun je iemand zo de grond in trappen terwijl ze iets deelt over een van de meest kwetsbare momenten in haar leven? Als zij dit zo wil invullen om zich beter te voelen? Laat haar lekker met rust’.

‘Vrouwen moeten lekker doen wat ze willen tijdens hun eigen bevalling. Klaar.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josie Balka (@josie_balka)

De video gaat inmiddels viral en is al meer dan 18.1 miljoen keer bekeken en krijgt bijna 90.000 likes.