Jessica heeft zelf 3 kinderen en is de trotse draagmoeder van 6 andere kinderen

10.05.2020 11:19
© Alyssa Wilcox Photography 2016

Een bijzonder verhaal van Jessica: ze is zelf moeder van 3 kinderen, maar is in totaal maar liefst 7 keer zwanger geweest. Ze vond het fijn om draagmoeder voor andere stellen te zijn.

Nadat ze zelf moeder werd, besloot ze een koppel te helpen dat zelf geen kinderen kon krijgen. Ze droeg een tweeling voor hen en was dus voor de 4e keer zwanger.

Maar toen ontmoette ze Sharon en Lake, een stel dat dolgraag een gezin wilde, maar bij wie het ook niet lukte om zwanger te worden. Ze hadden een klik en besloten het draagmoederschap aan te gaan met Jessica. Een embryo werd bij haar geplaatst en het was raak. Ze was zwanger van hun eerste kind. Dat werd zo’n succes en de band tussen hen groeide zo, dat Jessica als familie voor hen voelde. Ze hoorde bij het gezin en zo kwam het dat ze met alle liefde nog meer kinderen voor het stel wilde dragen. In totaal is Jessica dan ook draagmoeder geworden van 6 kinderen en heeft ze in totaal 9 kinderen op de wereld gezet.

Jessica: “We hadden zo’n fijn contact in mijn eerste zwangerschap. Ze wilden mee naar alle afspraken, ze steunenden mij echt. Toen ze na de geboorte vroegen of ik ooit nog een broertje of zusje voor hun kind wilde dragen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik wist dat ze na hun tweede kind nog meer embryo’s hadden liggen. En dus was er de mogelijkheid dat ze nog meer kinderen wilden. We hebben het er lang over gehad, maar ik had weinig fysieke klachten. Wel wist ik zeker dat ik het nog maar 1 keer wilde doen: ik wilde me ook kunnen focussen op mijn eigen gezin. Toen hebben we 2 embryo’s laten plaatsen en jawel, het was dubbel raak. Ik was in verwachting van hun tweeling”.

Ze besluit verder: “Het was een geweldig avontuur. Ik heb er nooit twijfels over gehad: ik hoor echt bij hun gezin, de kinderen kennen mij ook. Het had voor mij heel gek gevoeld als ik hen niet had geholpen om hun gezin compleet te maken”.

Bron: Motherly

De leukste kinderkleding voor je knappe kleintjes: