Deze ijsjes met liquor 43 en witte chocolade maak je gemakkelijk zelf
Quarantaine en lente vraagt om ijs. En tja, dat saaie thuis zitten maakt ook enigszins dorstig.
Dus maak je ijsjes met liquor 43. Je favo likeur in een koele vorm: wat wil je nog meer met deze hitte?
Zo maak je ze:
- Vanille ijs: dit laat je smelten in een pannetje. Je roert hier dan de liquor 43 door en laat het daarna gelijk in de vriezer weer stollen.
- Giet de ijsjes in speciale ijsjes-vormpjes, wel zo handig.
- Als ze na een uur of 4 zijn bevroren haal je ze uit de vriezer en laat je witte chocolade in een pannetje smelten. Doe dit in een bakje en dip vervolgens je ijsjes hierin. Gelijk terug in de vriezer – op een stukje bakpapier – om te stollen. Je kunt eventueel nog wat nootjes of andere decoratie in je witte chocolade gooien, voor als je een wilde bui hebt.
Bron: Pinterest