Kinderen die op hockey zitten hebben vaak één van deze ‘kak-namen’

18.05.2024 11:00

Je kunt per regio kijken welke namen er in die buurten het vaakst voorkomen. Ook kun je per gebied kijken welke sport de meeste kinderen daar beoefenen, zoals hockey. Tel daar de huizenprijzen bij op, en je kunt een goede gok wagen hoe de rijkere kinderen heten, die vaak op hockey zitten.

En dan kun je dat ‘kak’-namen noemen, of kakkerige namen. Maar ze zijn gewoon heel chique, tijdloos en mooi. Niets mis mee. En ieder zijn of haar eigen smaak, toch?

Natuurlijk is het niet een vaste lijst. Het is moeilijk om specifieke namen te noemen die het meest voorkomen onder kinderen die op hockey zitten, omdat dit sterk kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals geografische locatie, sociale achtergrond en trends op dat moment. Echter, in sommige gebieden kunnen namen die populair zijn onder bepaalde sociale groepen vaker voorkomen bij kinderen die op hockey zitten.

De zogeheten ‘kak’-namen

Over het algemeen kunnen traditionele, klassieke namen en namen die populair zijn onder welgestelde gezinnen vaker voorkomen onder hockey spelende kinderen. Dit komt omdat hockey vaak wordt geassocieerd met een zekere mate van welvaart en wordt gespeeld door kinderen uit diverse sociale achtergronden.

1. Frederik
2. Claire
3. Roderick
4. Julie
5. Fleur
6. Philou
7. Thijmen
8. Pieter
9. Wouter
10. Annebelle

11. Daan
12. Tess
13. Bram
14. Emma
15. Sophie
16. Julia
17. Anna
18. Lucas
19. Lars
20. Finn