In samenwerking met Mama Magazine

Gratis babybox en zwangerbox aanvragen? Dit zijn onze favorieten

20.02.2023 13:19

Cadeaus krijgen is altijd leuk: want ach, het leven is al duur genoeg. Ben je zwanger of ben je net bevallen? Dan kun je zelf gratis een babybox of zwangerdoos aanvragen.

Hierin zitten hele fijne spullen voor jou en je baby. Wij hebben onze favoriete gratis baby- en zwangerboxen en andere gratis baby-items voor jou uitgezocht.

Deze wil je echt hebben, dus lekker aanvragen. Je verdient het, mama.

Gratis zwangerbox en babycadeau

 

Zwangerbox en babycadeau Ouders van Nu

In deze zwangerbox ontvang je tijdschriften, exclusieve kortingen van Centerparcs, mijlpaalkaarten en een hydrofiele doek. En als je baby geboren is krijg je het Babycadeau toegestuurd met daarin de Groeimeter. Vraag de boxen gratis aan en krijg ze thuisgestuurd! 

 


 

Gratis de blije doos

De Blije doos

Vieren dat je mama wordt samen met de blije doos is één groot feest! Als je de gratis blije doos van WIJ aanvraagt, krijg je verschillende producten van onder andere Prénatal, Nijntje, Pampers, WIJ tijdschriften en een babymutsje mét de naam van je kleintje. Aanvragen dus! 

 


 

Gratis welkom op de wereld Hoogvliet

Welkom op de wereld pakket Hoogvliet

Ontvang van Hoogvliet fijne kortingen en producten voor tijdens je zwangerschap vanaf week 32 in een babybox. Is je kleine spruit geboren? Dan valt het Welkom op de wereld pakket op je deurmat met ruim 30 euro aan gratis baby producten!

 


 

Gratis Kiekeboebox PLUS

Kiekeboebox van PLUS

Hello new mama! PLUS verwend je met mooie cadeaus in de Kiekeboebox! Hierin vind je vele gratis baby items en producten voor tijdens je kraamweek t.w.v. 40 euro die je op dat moment goed kunt gebruiken!

 


 

Gratis Zeeman rompertje

Gratis rompertje van Zeeman

Rompertjes, rompertjes en nog eens rompertjes. Hadden we al gezegd rompertjes? Die kunnen we als mama niet genoeg hebben. Gelukkig is Zeeman zo lief om je een rompertje te schenken, gemaakt van biologisch katoen. Haal je gratis romper op in een Zeeman winkel bij jou in de buurt.

 


 

Gratis geboortekaartje proefdruk Kaartje2Go

Gratis proefdruk geboortekaartje

Nadenken over geboortekaartjes. Misschien zit je daar nog helemaal niet op te wachten, of heb je al vanaf het eerste trimester ideeën hoe ze eruit moeten komen te zien? Bij Kaartje2Go kun je een gratis proefdruk van het geboortekaartje aanvragen. Zo kun je gemakkelijk jouw kaartje tweaken tot in perfectie. 

 


 

Gratis proefpakket kinderboeken

Gratis Kwebbels kinderboeken pakket

Boekjes lezen is voor veel kids een favoriete bezigheid. Om het je wat makkelijker te maken biedt Kwebbels je een maandeljks abonnement met boekjes op basis van de leeftijd van je kroos. Uitproberen? Vraag het eerste pakket gratis aan, je betaalt alleen de verzendkosten van €6,95. Na de eerste maand wordt het een abonnement, tenzij je zelf opzegt. 

Wat zit er in de gratis babybox en zwangerschapsboxen?

Dat is natuurlijk een verrassing! Ieder merk baby- en zwangerboxen zal zijn eigen inhoud hebben aan producten. Ook wisselt dit telkens. In de zwangerschapsdozen vind je items die vooral voor de mommy to be zijn, gedurende de zwangerschap en voor tijdens de kraamweek. In de babydoos worden voornamelijk handige items gestopt voor je pasgeboren kindje, denk aan luiers en een speentje. Dit zijn de items die je vaak cadeau krijgt in gratis babyboxen en zwangerschapsboxen:

Super fijn dus die gratis babyboxen! Zo kun je de producten uitproberen en eventueel na gebruik weer kopen als je er tevreden over bent. Heb jij al één of meerdere babyboxen aangevraagd?