De grappigste moeders hebben één van deze 3 sterrenbeelden

04.06.2020 14:58

Of je een beetje in bent voor een geintje in huis, kattenkwaad uithalen met je kleintjes of lekker wilt dollen, dat heeft te maken met je sterrenbeeld.

Want sommige moeders zijn een stuk grappiger dan andere, van nature. En dat is helemaal niet erg: je kinderen vinden het heerlijk, al die gein in huis.

De moeders met de leukste humor zijn:

  1. Weegschalen
    De Weegschaal kan zich goed inleven in de wereld van haar kind. Ze kan als geen ander met ze lachen en lol maken, omdat ze hen echt begrijpt. Ze weet wat hun humor is en ze past zich daar feilloos aan aan. Ze is van nature in voor wat goede zelfspot en sarcasme. Naar deze moeders luistert altijd iedereen met de volle aandacht, want wat ze vertelt is altijd leuk. Vandaar dat deze moeders ontzettend veel vriendinnen hebben.
  2. Schorpioen
    De Schorpioen is een ware lolbroek en hangt graag de grapjas uit in huis. Even klieren daar, even een verrassing onder het bed… Je weet de sfeer gezellig te houden thuis. Je hebt altijd wat lolligs op te merken en soms worden je kinderen er wel een beetje moe van: je mag af en toe ook wel een serieuze moeder zijn.
  3. Boogschutter
    De Boogschutter is altijd positief ingesteld en ziet van alles het zonnige in. Een rotdag? De Boogschutter vrolijk haar kinderen met gemak op, met een leuke grap of een lollige speelpartij. Deze moeders zijn dol op feestjes geven, want alle andere moeders hangen aan de lippen van deze vrouwen. Je kinderen zijn maar wat trots op hoe je bent.

Bron: Cosmopolitan

De mooiste kleding voor dit seizoen voor jou als hot mommy: