Eva Jinek over moederschap: ‘Ons zoontje hangt heel erg aan zijn vader’

14.05.2020 07:23

Eva Jinek zit thuis, net als vele anderen. Ze zou voor haar werk voor RTL opnames maken in Amerika, maar dat gaat vanwege de coronacrisis niet door.

En dus heeft ze nu meer tijd dan ooit om van haar zoontje Pax Valentijn te genieten.

Tijd

Dat is wel eens anders geweest, want met haar talkshow is Eva elke avond van huis. Daarom is haar zoontje erg gehecht geraakt aan zijn vader Dexter, die ze overigens geweldig vindt in zijn rol als papa. ‘Het is geweldig om hem als vader te zien. Zo toegewijd, lief, zacht. Toen ik voor het eerst na de geboorte van Pax weer ging werken, hing onze baby heel erg aan hem. Logisch, omdat zij veel samen waren, maar soms vond ik dat echt niet leuk. Dan was ik degene die zondag het vlees kwam aansnijden.’

Nu heeft ze gelukkig meer tijd om met Pax te zijn. Het jongetje wordt meertalig opgevoed. Haar ouders praten Tsjechisch met hem, zijzelf spreekt Engels en wanneer ze met het gezin samen is, wordt er Nederlands gesproken. Momenteel neemt Beau van Erven Dorens haar talkshow over, en waarschijnlijk zal Eva in augustus of september het stokje weer overnemen.

Eva in haar zwangerschap:

Bron: Story

Ga voor stijlvol zwart, want dat kan altijd: