De dochter van Julia Roberts ziet er exact hetzelfde uit als haar moeder

16.01.2024 19:43
dochter Julia Roberts

Wereldberoemd en er zijn maar weinig mensen die zo lachen als zij. Julia Roberts is een van de meest geliefde actrices van onze tijd. En ze heeft een dochter die sprekend op haar lijkt.

Julia Roberts heeft in de loop der jaren relaties gehad met verschillende bekende persoonlijkheden in de entertainmentindustrie.

Ze was eerder getrouwd met countryzanger Lyle Lovett in 1993, maar het huwelijk duurde niet lang en eindigde in 1995. In 2002 trouwde ze met cameraman Daniel Moder. Samen hebben ze drie kinderen: eerst kregen ze een tweeling. Dochter Hazel Patricia en zoon Phinnaeus “Finn” Walter, geboren in 2004. Daarna kregen ze nog een zoon, Henry Daniel, geboren in 2007.

Dochter Julia Roberts is lookalike

Julia Roberts staat bekend als een van de meest succesvolle en invloedrijke actrices in Hollywood. Ze heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder een Academy Award voor Beste Actrice voor haar rol in “Erin Brockovich” (2000).

En de foto van haar en haar dochter op de rode loper gaat nu viral en krijgt miljoenen likes. Want eerlijk: je moet even goed kijken wie van de twee nou Julia is. Als twee druppels water lijken de vrouwen op elkaar.

De familie Roberts-Moder staat erom bekend hun privéleven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden, en Julia Roberts zelf spreekt vaak over het belang van privacy voor haar gezin. Daarom worden er doorgaans weinig details vrijgegeven over het persoonlijke leven van haar kinderen. De dochter van Julia Roberts is net als haar broers dan ook weinig op rode lopers te spotten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Julia en haar man:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Bron: Elle