Deze eigenschappen passen helemaal bij moeders met het sterrenbeeld Weegschaal

26.10.2022 09:39

Past keuzestress goed bij één van je eigenschappen? En ben jij geboren tussen 23 september en 22 oktober, dan ben je het sterrenbeeld Weegschaal. Keuzestress is één van de dingen die dit sterrenbeeld typeert. Logisch dus als je hier last van hebt.

Misschien ook wel leuk om te weten of je jezelf verder herkent in één van deze eigenschappen.

Eigenschappen sterrenbeeld Weegschaal

Bij elk sterrenbeeld horen bepaalde eigenschappen, zeker volgens de astrologie. Vaak zul je jezelf wel herkennen in een aantal dingen. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn natuurlijk. Elk persoon is anders, dus sommige dingen zullen niet helemaal kloppen. Toch zal je misschien wel schrikken in hoeverre de eigenschappen kunnen kloppen.

Verbinder

De Weegschaal vindt het belangrijk om zich aan iemand te binden. Ze willen een goede connectie hebben met iedereen en een positieve vibe. Het zijn echte teamplayers die ook nog eens goed kunnen luisteren, waardoor het ook fijn is om met deze persoon om te gaan. Ze kunnen zich goed inleven in andere, goed naar je luisteren, en de situatie van meerdere kanten bekijken. Naast deze positieve eigenschap, kan het ook iets negatiefs met zich meebrengen. Dit omdat de Weegschaal niet goed voor zichzelf kan opkomen en geen eigen standpunt kan geven. Dit sterrenbeeld zal je ook altijd gelijk geven, want ruzie heeft de Weegschaal ook geen zin in. Een goede sfeer vinden ze belangrijk en hechten ze veel waarde aan.

Keuzestress

Het is belangrijk om keuzes te maken in het leven, maar voor de Weegschaal is dit nogal lastig. Wat trekken we aan vandaag? Wat gaan we eens eten? Welke schoenen moet ik nou aan? Allemaal vragen die ronddwalen in het hoofd van de Weegschaal. Dit gaat ook enorm veel stress veroorzaken. De knoop doorhakken blijft toch echt een ding voor de Weegschaal.

Estheticus

Bij de Weegschaal draait alles om schoonheid, dit vinden ze enorm belangrijk. En mooie dingen zijn ze ook dol op, van mode, tot kunst, tot natuur. Ze hebben ook een enorm goede smaak en zien overal iets moois in. Sommige mensen vinden de Weegschaal dan ook ijdel overkomen, maar toch heeft de Weegschaal hier zelf geen last van. Het hoort gewoon bij dit sterrenbeeld, dus wen er maar aan.

Liefde

Liefde past helemaal bij de Weegschaal. Ze hebben ook een sterke behoefte aan een relatie, ze zijn liever niet alleen. Ze geven dan ook enorm veel liefde aan andere, omdat ze er zelf ook veel waarde aan hechten. Ze kunnen zich ook goed inleven in een romantische film. Het nadeel is alleen dat ze daardoor veel eisen hebben als het gaat om de liefde, ze willen het perfecte plaatje zoals in de films te zien is.

Bron: libelle.nl