In samenwerking met Mama Magazine

De plek voor het fijnste gezinsuitje: vakantiepark EuroParcs

07.10.2023 11:39

Een leuk uitje voor het hele gezin aan het bedenken? Blijf een nacht slapen in Kaatsheuvel, bij EuroParcs.

Hier in EuroParcs Kaatsheuvel worden dromen werkelijkheid.

Het vakantiepark ligt in een sprookjesachtige omgeving dat wordt gedomineerd door bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bovendien ligt de Efteling om de hoek. Op een half uurtje rijden vind je ook de gezellige steden Tilburg en Breda. Dat maakt EuroParcs Kaatsheuvel een heerlijk vakantiepark voor het hele gezin. En hoe gezellig om naar de Efteling te kunnen, lekker meerdere dagen op rij? Een lang weekend weg of een hele vakantieweek: je vermaakt je hier uitstekend. En de kinderen uiteraard ook.

EuroParcs Kaatsheuvel heeft een fantastische ligging. Aan de ene kant wacht de natuur van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen dat ook wel de Brabantse Sahara wordt genoemd, aan de andere kant stap je zo in de sprookjeswereld van de Efteling. Bossen en heidevelden kleuren dit gebied waarin je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Tijdens de (school)vakanties biedt EuroParcs Kaatsheuvel voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is hun eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij Europarcs een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselactiviteiten. Daarnaast zijn er op ons park ook nog losse events om aan mee te doen.

Uitgeprobeerd

Onze influencers én 5 winnaars hebben het in ieder geval al uitgeprobeerd:

Op vrijdag werden zij warm ontvangen met mascotte Nino de Dino. De avond begon met een welkomstwoordje en een heerlijk diner bij het steakhouse. Op de zaterdag stond een bezoekje aan de Smulhoeve op de planning, waar iedereen met een huifkar naartoe werd gebracht. Bij de Smulhoeve kunnen alle kindjes met verschillende dieren (konijnen, pony’s, alpaca’s) knuffelen en ze verzorgen. Zo mochten de kindjes eerst hun pony kammen en mochten ze er daarna een rondje op rijden.

De middag was vrij te besteden en ook dan kun je de kinderen goed vermaken! Je kunt er zwemmen, minigolfen, het park lopend verkennen of naar de speeltuin. Later die middag was er een Halloween show: er werden verschillende liedjes gezongen en heel veel gedanst. Super leuk!

Influencer Sanne: “We zijn allemaal helemaal gesloopt, maar dat was het helemaal waard!”

Zo kan jouw familieweekend er dus ook uitzien! Wacht niet langer en boek je verblijf. Want je familievakantie boek je bij EuroParcs! Met de code MAMA35 krijg je nu €35 korting op jullie verblijf*

*Code is geldig t/m 22 oktober, voor alle types op EuroParcs Kaatsheuvel, bij een verblijf van minimaal 3 nachten en is combineerbaar met andere kortingen. De verblijfsperiode is van 6 oktober 2023 t/m 31 maart 2024.