Bij dit hotel op Bali mag je 24 uur per dag met puppy’s knuffelen

28.11.2019 09:34

Dol op vakantie en nou ja, ook op puppy’s (wie niet)? Wij gokken dat iedereen dit wel wil weten: op Bali kun je nu met puppy’s knuffelen.

Bij het Puri Garden hotel mag je namelijk met de jonge viervoeters aan de wandel, als je zin hebt. En dat 24 uur per dag.

Je vindt het hotel in het stadje Ubud. Een ontzettende hit, zo blijkt uit de reacties. “De hondjes zijn te vertederend voor woorden”, klinkt het op social media. En: “Je weet niet wat je meemaakt.” De hondjes komen uit een plaatselijk asiel, dus de arme dieren snakken naar liefde en aandacht.

Het wordt door het hotel speciale ‘puppytherapie’ genoemd, waar je vrolijker van zou worden. Nou, dat geloven wij wel. Het is niet alleen goed voor de toeristen, blijkt: ook de honden knappen ervan op. “Mijn gasten zorgen ervoor dat de pups zich rustiger voelen, omdat velen van hen erg getraumatiseerd zijn. De puppy-therapie helpt hen om opnieuw te socialiseren en op mensen te vertrouwen”, aldus eigenaar van het Puri Hotel. Duizenden reizigers zijn je al voorgegaan, dus hop, boeken dat ticket.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yesssss! ??❤️ We are puppy lovers. Join our Puppy Therapy every tue & thu! @purigardenhotel

Een bericht gedeeld door Puri Garden Hotel & Hostel (@purigardenhotel) op

Volg ons ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Flair