Bakken kritiek op Sylvie Meis na ‘nep gedrag’ en ‘vreemde knuffel met haar broer’

03.05.2020 10:50

Sylvie Meis schoof aan bij Jeroen van der Boom in het programma ‘Hoge Bomen’ om te praten over hoe haar leven nu is.

Zo praat ze open over haar liefdesleven met de Duitse kunstenaar Niclas Castello. “Ik ben heel gelukkig en dankbaar. Dat ik dit mag beleven en dat ik weer durf toe te laten in mij leven.”

Als verrassing kwam haar broer Daniël naar de studio. Sylvie en haar broer geven elkaar een knuffel, maar vlak daarna gebeurt er iets geks. De kijkers ontgaat dat niet: Sylvie lijkt iets te mompelen tegen haar broer en kijkt dan met rollende ogen weg.

De kritiek stroomt binnen op het interview met Sylvie. De kijkers kunnen het aparte moment met haar broer niet waarderen en noemen haar verder ook ‘erg nep’. Ze legt uit waarom ze zo bewust bezig is met haar online imago. “Elke foto die ik post, is een potentiele mediabom. (…) Ik hoef maar iets anders te doen of het wordt verkeerd uitgelegd”, zo vertelt ze. Ook heeft ze moeite met het Nederlands, nu ze al lange tijd in Duitsland woont. Zo zegt ze regelmatig: ‘Hoe zeg je dat ook alweer in het Nederlands?’.

Nu vragen kijkers zich af in welke taal ze met haar zoon Damián spreekt… Gelukkig nemen ook veel kijkers het wel voor haar op. ‘Laat Sylvie lekker zijn wie ze wil zijn’, klinkt het. En ook: ‘Ze kan het toch nooit voor iedereen goed doen’.

Bron: RTL Nieuws

Shop hier de hipste kleding á la Meis: