Deze babynamen zijn door influencers zo populair geworden, dat je ze iets te vaak hoort

05.07.2024 09:11

Babynamen die door influencers worden gekozen, kunnen opeens een piek krijgen in populariteit. En dat maakt ze wat minder origineel, misschien. Ze komen opeens wel heel vaak voor.

Daar kunnen die influencers niets aan doen, natuurlijk. Hun baby’s zijn gewoon b=ij de geboorte al een idool voor velen.

1. Nowie

De naam die Famke Louise aan haar baby gaf is behoorlijk populair geworden. Nówie Storm Slager werd op 9 januari 2022 geboren en de naam is maar liefst 500% populairder geworden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

2. Coco

Coco, de dochter van Elise Boers en Wouter Peelen, is een geliefde meisjesnaam en steeg met 365 procent in populariteit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Boers (@eliseboers)

3. Lío

Nadat Lil Kleine’s en Jamie Vaes’ Lío in 2019 werd geboren, kregen achttien andere baby’s dezelfde naam. En dat aantal loopt elk jaar maar op: inmiddels worden er honderden jongens per jaar geboren die Lío heten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

4. Scottie

De dochter van Kelly Weekes en John Ewbank heeft een te coole naam, die eerst nooit voorkwam in Nederland, maar nu toch wel tientallen keren aan meisjes wordt gegeven per jaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Weekers (@kelly_weekers)

5. George

En de naam van de zoon van top-influencer Rianne Meijer, die meer dan een miljoen volgers heeft, is ook aan het stijgen in de lijstjes met jongensnamen. George it is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rianne Atiya (@rianne.meijer)