Anna Nooshin deelt spraakmakende beelden van zwangere buik

20.11.2023 15:39

Anna Nooshin (36) is zwanger van haar eerste kind en laat dat met trots zien op social media, waar ze bijna 1 miljoen volgers heeft.

Een prachtige babybuik is van haar en pronkt op meerdere foto’s in haar tijdlijn. Ze krijgt haar eerste kind samen met haar vriend, GTST-acteur Thijs Boermans (26). Hoewel het knappe koppel dolgelukkig is met de komst van hun zoon of dochter, heeft de moeder in spe moeite met haar zwangere lichaam, zo vertelt ze eerlijk.

Moeilijk om zwanger te zijn

‘De afgelopen maanden zijn een rollercoaster aan emoties geweest’, schrijft Anna bij de kiekjes. ‘Ik had al respect voor vrouwen, maar gedurende deze zwangerschap heb ik een nieuw level van bewondering gekregen voor het vrouwelijke soort, onze lichamen en onze breinen.’

Anna geeft aan dat het ‘maanden geduurd heeft’ om haar ‘veranderende lichaam volledig te omarmen’. ‘En ook al heb ik nog steeds dagen waarop ik het moeilijk vind om mezelf mooi te vinden, ik ben in staat om te zeggen dat ik heel trots ben op mezelf dat ik dapper ben in deze reis.’

Anna deelt weinig over haar relatie. Omdat ze over eerdere relaties veel deelde, houdt ze haar liefdesleven nu liever privé en doen ze hun eigen dingen. “Toen het de laatste keer over was, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen. Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook heel veel praten.”

Thijs vindt het erg spannend. “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten”, zegt Thijs. “En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Thijs kan niet wachten om vader te worden:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thijs Boermans (@thijsboermans)