10x gratis kaarten: kom ook naar het leukste baby-event, de Negenmaandenbeurs

09.05.2022 13:03

Zin in een leuke dag uit? Wij geven 10 gratis kaarten weg voor de Negenmaandenbeurs in de Amsterdamse RAI. De allergezelligste plek voor alle zwangeren, moeders en bijna moeders om lekker te struinen, nieuwe dingen te leren en bij te kletsen over het moederschap.

Zo fijn dat het eindelijk weer kan! Van woensdag 11 t/m zaterdag 14 mei is RAI Amsterdam weer hét walhalla voor aanstaande en kersverse ouders. Ideeën voor de babykamer of het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en lactatie, must-haves voor je uitzet, de liefste & leukste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer. Je hart gaat hier gegarandeerd sneller van kloppen.

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens deze bijzondere mei-editie vind je echt alles voor jou en je baby. Zo zijn er ruim 250 merken met de allernieuwste producten en aanbiedingen. Je kunt er speeddaten met deskundigen, een 3D- of 4D-echo laten maken, (bak)fietsen en kinderwagens testen, deelnemen aan de leukste DIY workshops en nog veel meer. Mariëlle Smit met haar babyvoedingsmerk Mama Deli verzorgt de officiële opening a.s. woensdag waarin de zwangere Naomi van As het startsignaal geeft voor een ludieke baby kruiprace.

Wij mogen 2×5 gratis kaarten weggeven (dan kun je gezellig samen met iemand gaan!). Laat je reactie onder dit bericht op Facebook of op Instagram achter en wie weet mag jij deze week samen met je moeder, zus of vriendin lekker een dagje uit naar de Negenmaandenbeurs.