Zó maak je je als drukke moeder razend populair op het schoolplein

01.12.2019 15:51

Je kinderen naar school brengen: hop, snel, vlug. Want je moet gauw weer dóór. Maar hoe blijf je ondanks je drukte toch een beetje een coole schoolpleinmoeder? 

Wij hebben handige tips voor je.

  1. Gedraag je in het verkeer, zeker als je in de buurt van de school bent. Parkeer niet waar het niet mag. Staat slordig en raar.
  2. Onthoud namen van andere moeders op het plein. Dan hoef je alleen maar te roepen: ‘Hoi Laura! Hoe is het?’. Klinkt gelijk geïnteresseerd.
  3. Vraag ook een boel aan het kind met wie jouw kind speelt. Komt gezellig over en zo willen alle kinderen uit de klas met jouw kroost spelen.
  4. Heb het over van alles met de juf en andere moeders. Het weer, de tijd van het jaar, de nieuwe mode qua rugtassen… Noem het maar op. Begeef je in de wereld van small talk: ook al heb je geen tijd. Die 5 minuten moet je even vrijmaken.
  5. Zorg dat je er verzorgd uitziet. Geen trainingsbroek. Jij bent de hippe moeder met de hippe outfits. Of je kleedt je zakelijk. Komt heel snugger over.
  6. Weet ook wanneer je niet zo gezien wordt. Als het al druk is in het lokaal… Ga dan lekker gauw naar je werk. Niemand die het ziet. Tot morgen!

Volg ons ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]