Zo zien de 6 kinderen van voetballer Cristiano Ronaldo er nu uit

02.07.2024 14:41
kinderen Cristiano Ronaldo

Een bekende vader met 633 miljoen volgers op Instagram: de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo. Wereldberoemd op het veld vanwege zijn talent, maar ook buiten het veld heeft hij een druk bestaan. Hij is vader van vijf kinderen.

De voetballer werd in 2010 vader van zijn oudste zoon, Cristiano Jr. Die is inmiddels dus al 14 jaar. Het is niet bekend wie zijn moeder is en of hij nog contact heeft met zijn moeder. Zijn vader heeft de volledige voogdij.

In juni 2017 werd de voetbalheld weer vader: hij kreeg een dochter en een zoon, Eva en Mateo. Een tweeling, dus. Zij werden geboren via een surrogaatmoeder in de Verenigde Staten.

Cristiano is al lange tijd gelukkig met Georgina Rodríguez. Later in datzelfde jaar, in november 2017, werd hun eerste kind geboren. Ze kregen een dochter, Alana. Alana Martina is het eerste kind van Ronaldo en Georgina samen. In april 2022 zou Cristiano voor de tweede keer vader worden van een tweeling, opnieuw een jongen en een meisje. Maar het droevige nieuws bereikte al zijn fans: het jongetje is tijdens de geboorte overleden. Dochter Bella kwam wel gezond ter wereld. Op Instagram deelt Georgina dat ze mama is van 6 bengeltjes en dat is meer dan waarheid. Samen hebben ze 6 prachtige kinderen, van wie 1 in de hemel en in hun hart. En Georgina is als een moeder voor alle kinderen.

De 6 kinderen van Cristiano Ronaldo

Het hele gezin samen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano deelt regelmatig foto’s van zijn gezinsleven. Hij zegt heel gelukkig te zijn met zijn partner en zijn kinderen. Volgens roddelbladen zou Cristiano zijn vriendin 100.000 euro per maand overmaken om ’te zorgen voor zijn kinderen’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Bron beeld: Instagram