Mensen massaal in de war: wie is de moeder op deze foto en wie is de dochter?

08.06.2020 11:14

Op social media ontstaat verwarring, want moeder Joleen is zó’n jong ogende moeder, dat mensen niet meer snappen wie nou de moeder en wie de dochter is.

En dat komt allemaal door de looks van Joleen: ze ziet er zo jaren jonger uit dan ze echt is.

De 43-jarige Joleen heeft een dochter dan 20 jaar en eerlijk? De Filipijnse vrouwen zien er ongeveer hetzelfde uit. Ongelooflijk, vinden veel volgers. Op Instagram post Joleen regelmatig foto’s van zichzelf en haar dochter en fans kunnen het amper geloven. “Hoe doe je dit?”, klinkt het massaal. “Je bent officieel de knapste moeder ter wereld”, zegt een volger. “Je ziet er zelfs jonger uit dan je dochter”, aldus een andere fan.

Haar geheim? Ze smeert zich altijd in met zonnebrandcrème, ook op de dagen dat het bewolkt is of regent. Verder drinkt ze weinig alcohol, slaapt ze genoeg en reinigt ze haar huid goed. Ze is juf in haar dagelijks leven en wilde nachten? Daar doet ze niet meer aan. “Ik heb mijn feestnachten gehad”, klinkt het, “nu blijf ik liever thuis met een kopje warme thee en een goeie film.” Als dat zo’n prachtige jeugdige look betekent… Dan is het het proberen zeker waard, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

happy holidays❤️? . . ?: @christinayoshi

Een bericht gedeeld door Joleen Diaz (@joleendiaz) op

Bron: Instagram

De mooiste items voor elke knappe mama: