Slaapkamer-musthaves: deze 5 toys maken zelfs het snelste vluggertje onvergetelijk

29.08.2023 12:11
sekstoys

Sex zou voor iedereen een genot moeten zijn, maar die gebroken nachten maken het er voor ouders niet makkelijker op. Het gevolg? De stomende avonturen van vroeger maken plaats voor haastige samsonseks en de keren dat je al je kunsten uit de kast trekt, zijn inmiddels op één hand te tellen. 

En toegegeven: zo gek is dat ook niet. Die buikkrampjes of zoveelste krokodil onder het bed van je kind gaan je immers niet in de koude kleren zitten. Gelukkig heeft EasyToys de oplossing: een gigantisch assortiment met toys die je er in een handomdraai bij pakt en zelfs het snelste vluggertje nog onvergetelijk maken. En dat is precies wat je nodig hebt als moeder, want hoe relaxt is het om tijdens de dagelijkse sleur éven een moment voor jezelf te creëren om (alleen of met je partner) te experimenteren tussen de lakens?

Nationale Sex-enquête

Een groot deel van de respondenten van de Nationale Sex-enquête van EasyToys is het hiermee eens. Zo masturbeert 57 procent voor seksuele bevrediging, maar ook om zichzelf beter te voelen (29 procent) en om stress kwijt te raken (27 procent). Daarbij vindt 23 procent het ook wel lekker, even wat me-time.

Kortom: hoog tijd om op elk moment en tijdens elke gelegenheid te kunnen zeggen: it’s playtime! En daar komen deze seksspeeltjes wel heel goed bij van pas.

  1. Klein maar fijn. Want hoe onschuldig deze roze vibrator er ook uitziet, dankzij de tien krachtige trilstanden heb je nooit meer last van saaie solomomenten of langdradig voorspel.
  2. Verwen jezelf of geef de regie uit handen met dit vibratie-ei met afstandsbediening, die werkt tot wel twintig meter afstand. Laat het plagen maar beginnen.
  3. Deze dubbele vaginaballetjes
    brengen genot en training (voor de bekkenbodemspier) in één. En dat is wel zo fijn als je sinds je bevalling elke trampoline uit de weg gaat.
  4. Een perfecte voordeelset voor de nodige variatie. Want of je nu op zoek bent naar een krachtige wand-, tarzan- of luchtdrukvibrator: het zit er allemaal in. En met de topcleaner maak je ze in een handomdraai schoon.
  5. De Sarisfyer Pro 2 is dé musthave in ieders nachtkastje, want we kunnen je verzekeren: dankzij dit apparaatje bereik je gegarandeerd een orgasme.
Dit artikel is geschreven in samenwerking met EasyToys.