Partner van Anouk open over of er ooit nog een 7e kind komt

27.05.2020 11:39

Zangeres Anouk heeft zes kinderen en is een trotse, hardwerkende moeder – waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Haar vriend Dominique is dolblij met haar.

Samen hebben ze 1 kindje gekregen, dochter Jelizah Rose.

Op social media mogen fans vragen stellen aan basketballer Dominique Schemmekes. Natuurlijk zijn ze ook benieuwd naar zijn gezinsleven en ze vragen dan ook al snel: ‘Willen jij en Anouk nog meer kinderen?’. Het antwoord is duidelijk: nee. Dat zit er niet in als het aan Dominique ligt. “Nee, zes is cool”, vertelt hij op social media.

Knoop erin
Uit haar eerdere relaties heeft Anouk nog 5 kinderen, met wie Dominique het heel goed kan vinden. “Ze zijn lief en zorgzaam.” Hij heeft een goede en hechte band met hen. De zangeres en Voice-coach liet eerder al weten dat ze het welletjes vindt zo, na 6 kinderen. “Het ging niet gemakkelijk. Ik heb een aantal miskramen gehad voor Jelizah er kwam”, legt Anouk uit over haar jongste kindje. Na de geboorte heeft ze besloten dat zij zich liet steriliseren en niet haar partner Dominique.

“Je weet nooit hoe het leven gaat lopen”, legt ze uit. “Het kan dat hij een ander fantastisch mens tegenkomt.” Omdat Dominique 19 jaar jonger is, wil ze hem die mogelijkheid nog geven.

Bron: RTL Nieuws

De lekkerste hoodies en shirts voor een coole look: