8 originele cadeaus voor de juf voor het einde van het schooljaar

27.06.2024 15:26

Wil je de juffen van je kinderen nou ook iets origineels geven aan het eind van het schooljaar? Dat verdienen ze zeker, want ze hebben een jaar lang goed gezorgd voor jou lieve kinderen. En dus geef je iets moois en knaps en leuks.

Maar wat dan? Een blos bloemen is toch ook zo saai en gewoontjes? Het kan origineler:

1. Een mooie sleutelhanger

En ja, dat lijkt een beetje een suf cadeau, maar denk even goed aan een brede leren band. Zo’n sleutelhanger die eigenlijk meer een sieraad is. Een leren band met glimmende steentjes en bloemetjes erop: je koopt ze al bij kleine winkeltjes of online voor een tientje. De juf dolblij mee, dat weten we zeker.

2. Een roomspray

Altijd lekker om te krijgen, en leuk dus om te geven. Een fijne roomspray die ze in haar huis en toilet kan gebruiken. Van merken als Marie Stella Maris heb je er al eentje voor twintig euro. Handzeep is er ook enig bij.

3. Een snijplank

In de vorm van een hart: te leuk. Fotootje van je kinderen uitprinten en alles in doorzichtig foliepapier inpakken. Helemaal happy vibes.

4. Lavendelplant in een mandje

Helemaal budgetproof, want een lavendelplant koop je al voor een paar euro. Doe het in een mooi mandje van de Xenos of Action en het staat gelijk knap en gezellig.

5. Een knappe geurkaars

Eerlijk: wel iets prijziger, maar wel heel fijn om te krijgen. Van bijvoorbeeld Rituals heb je er al eentje voor 25 euro, maar ook bij de Etos of Hema kun je fijne exemplaren vinden.

6. Een zelf beschilderde theedoos

Leuk ook voor je kinderen om te versieren met stickers en glitters en verf: koop een mooie theedoos van hout en laat de creativeiteit maar losbarsten. Een persoonlijk cadeau is wel zo leuk, toch?

7. Een koffiebeker to go

Omdat juffen dat dan lekker kunnen meenemen elke dag dat ze na de zomervakantie weer aan het werk gaan. Gewoon een gezellig beige beker doen, niet te gek, hou het subtiel. Wordt iedereen blij van en is altijd goed. Helemaal leuk om er een tekening van je kind in te rollen en zo in te pakken – maakt het nog wat persoonlijker.

8. Grote schaal voor op tafel

Een mooie, grote schaal voor in hun keukenkast. Altijd lekker om te krijgen. Hou de kleuren subtiel, want je weet nooit of iemand oranje of paars of blauw servies heeft. Kies voor beige, neutraal of taupe. Past bij elk servies. En de schaal mag lekker groot – wel zo cool.