Monica Geuze zorgt nu alleen voor dochter Zara-Lizzy: ‘Ik maak er het beste van’

12.01.2020 15:21

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn al een tijd uit elkaar. Nu laat Monica in een vlog weten dat ze in haar eentje voor haar dochter Zara-Lizzy zorgt.

Lars is naar Zuid-Korea vertrokken om daar te gaan voetballen.

Maar Monica gaat hem niet achterna: zij blijft voorlopig gewoon in Nederland wonen, samen met haar dochter. ‘Dat is niet de gemiddelde gezinssituatie, maar ik maak er het beste van’, aldus Monica. Afgelopen weekend leek het er eigenlijk op dat Lars al zou vertrekken,” vertelt Monica deze week in haar vlog. Toen ging het niet door, maar later is alsnog de deal met de buitenlandse voetbalclub gesloten. ‘Here we are’, aldus Monica. Zara-Lizzy zal haar vader dus wat minder vaak gaan zien de komende tijd.

De vlogster en presentatrice legt het uit: “Hoe het er nu uitziet blijft Lars het komende jaar sowieso nog in Zuid-Korea, wat dus zal betekenen dat Zara-Lizzy en ik gewoon samen in Nederland blijven. Ik heb absoluut geen zin in een verhuizing, dus ik blijf erg graag in ons ‘oude’ huis wonen. Ik heb het hier prima naar mijn zin en Zara-Lizzy is hier gewend”.

Monica en Zara-Lizzy:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Not sure if she’s a feeder, a dentist or just into fisting at this point?

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Instagram