Monica Geuze wil niet nog een keer zwanger zijn: ‘Ik zie adoptie wel zitten’

24.04.2020 05:31

Monica Geuze is in een interview met Robbert Rodenburg open over het moederschap. Ze vond haar zwangerschap en bevalling niet makkelijk.

Met haar ex heeft Monica (25) een dochter, Zara-Lizzy. “Ik zou het niet graag nog een keer doen”, vertelt Monica over haar bevalling van dochter Zara-Lizzy. “Ik vond het heel mooi om meegemaakt te hebben (…) Ik weet dat er heel veel verschillende bevallingen bestaan, maar ik heb die van mij niet per se als positief ervaren.” Momenteel heeft ze niet een kinderwens om nog meer kinderen te hebben. “Mocht die er over vijf jaar wel zijn, dan heb je dat er drie dubbel dwars voor over.”

Maar adoptie lijkt haar ook wel wat moois hebben. Ze zou het een goede optie vinden. “Ik heb nu niet die kinderwens, maar mocht ‘ie er ooit komen en dat ik dan denk: dat zwanger zijn en bevallen vond ik dan soms wel echt lastig. Ik vind het dan ook heel mooi dat je met adoptie oprecht de wereld een stukje beter en mooier maakt”, verklaart ze aan Robbert. “Het uitgangspunt moet altijd liefde zijn. Zolang je kind mensen om zich heen heeft die onvoorwaardelijke liefde geven, dan is er echt niets aan de hand.”

Monica en haar dochtertje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gelukkig valt er ook nog genoeg te lachen❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Shop hier de kleding waar Monica mee samenwerkt, NA-KD:

NA-KD

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!