Moeders met 1 van déze 3 sterrenbeelden verwennen hun kinderen het meest

16.05.2020 12:15

Ervoor zorgen dat je kind niets te kort komt en áltijd alles heeft wat zijn of haar hartje begeert: de ene moeder is dol op verwennen. Al is het met gebakjes, cadeaus of simpelweg aandacht en tijd.

Of je je kinderen graag verwent, staat in de sterren geschreven. En daar is zeker niets mis mee: je kinderen zijn ongetwijfeld dolblij met jou als moeder.

Kreeft
Je kinderen verzorgen doe je met alle liefde. Je hebt en maakt alle tijd voor ze vrij en je zorgt voor de lekkerste hapjes en snacks in huis. Als je kinderen het maar naar hun zin hebben thuis, dan ben jij gelukkig. Je bent nieuwsgierig naar hun leven en dat is soms een beetje té: let op dat je niet een beste vriendin van je kind wordt. Je blijft namelijk altijd hun moeder, vriendinnen hebben ze zelf.

Weegschaal
Je bent zelf van de hippe spulletjes en laatste mode en je wilt niet dat je kinderen iets missen. Een nieuw tennisracket, een gaaf jasje, een paar vlotte sneakers. Bij jou kunnen ze zo hun zin krijgen en daar ligt ook je valkuil. Je wilt wel een beetje discipline in huis brengen: dat is immers goed voor een kind. Een beetje ‘nee’ zeggen op z’n tijd kan dan ook geen kwaad. Ze zullen dan echt nog van je houden, hoor.

Schorpioen
Zolang je kinderen maar positief over jou praten, dan vind je veel goed. Streng opvoeden zit er bij jou niet in: je legt je kinderen liever in de watten met mooi speelgoed. Je geeft gul en daar zijn je kinderen aan gewend: pas dus op dat je ze niet te veel verwent. Je plant het ene feestje na het andere en je schuift je eigen schema om alles voor je kinderen te kunnen doen: heel mooi, maar vergeet jezelf niet af en toe.

Bron: JAN Magazine

De mooiste mama-kettinkjes (ook leuk om cadeau te geven):