Spannend: Meghan Markle begint aan nieuwe fase in haar leven nu ze geen royal meer is

04.05.2020 07:29

Meghan Markle gaat een nieuwe weg in wat betreft haar carrière. Sinds zij en haar man naar Canada zijn verhuisd en los zijn gekomen van het koningshuis, hebben ze meer bewegingsvrijheid om te doen wat ze zelf willen.

Het is duidelijk waar Meghan haar passie ligt. Want wat ze nu weer wilt oppakken, deed ze al vóórdat ze Harry leerde kennen.

“Ik denk dat Meghan weer aan de slag gaat met The Tig, dat in wezen lijkt op Goop, de site van Gwyneth Paltrow. Daarmee zou ze dus de directe concurrentie met Gwyneth aangaan. Volgens bekenden van mij is Meghan hier al een poosje mee bezig en lanceert ze straks ook een nieuw Instagramaccount waarmee ze veel mensen kan bereiken. Ik denk dat het heel interessant kan worden, omdat ze creatievelingen vanuit de hele wereld samenbrengt en daarmee de massa wil inspireren,” aldus koninklijk expert Myka Meier tegenover de podcast Royally Obsessed.

Op haar platform behandelde Meghan onderwerpen als reizen, mode, beauty en eten. Ze kan er waarschijnlijk nu veel geld mee verdienen, omdat ze zo bekend is. Daarom zullen veel bedrijven graag samenwerkingen met haar willen aangaan.

Bron: RTL Nieuws

Zie er net zo hip uit als Meghan zelf in deze outfits: