Jammer, maar waar: dit is het lastigste sterrenbeeld dat je kind kan hebben

14.02.2023 15:52

Het sterrenbeeld van je kind zegt veel over zijn of haar karakter. Dus als je naar alle sterrenbeelden kijkt dan is er één die het meest opvalt. Als je het hebt over lastig zijn, dus.

Tja, je kunt er niet zoveel aan veranderen, de dag waarop je kind is geboren.

Maar mocht je het een beetje kunnen timen… Beval dan niet eind mei of in juni, want de Tweeling is het lastigst, blijkt.

De Tweeling

Het sterrenbeeld Tweelingen loopt van 21 mei tot en met 20 juni. Het wordt vertegenwoordigd door het astrologische symbool van de “Tweelingen”, twee verticale lijnen die onderling verbonden zijn en symbool staan voor de dualiteit en veelzijdigheid van dit sterrenbeeld. Personen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld worden vaak beschouwd als sociaal, nieuwsgierig, intelligent en communicatief vaardig. Lief en charmant van de buitenkant, maar oh, mama weet wel beter…

Maar ja, er zijn ook mindere eigenschappen aan een Tweeling. Zo hebben ze niet altijd zin in gezag en in regels. Ze kwebbelen de hele dag door en trekken graag hun eigen plan. Ze zijn actief en impulsief, ze doen wat ze willen en luisteren vooral naar zichzelf. Tja, zie dan maar eens braaf op te voeden… Tweelingen zijn dol op kattenkwaad uithalen en je hebt er dan ook je handen vol aan. Ze kunnen goed kattig doen tegen hun moeder. Maar geen zorgen: volwassen Tweelingen zijn vaak de leiders van de groep en hebben vaak een goede baan. Ze kunnen goed voor zichzelf opkomen en werken graag hard. Dus het is het allemaal waard, mama.