Dit zijn de twee dochters van Oranje-aanvoerder Virgil

08.07.2024 12:48
dochters Virgil

Oranje-voetballer Virgil van Dijk is al jaren getrouwd met zijn grote liefde Rike Nooitgedagt: zij steunt hem in alles wat hij doet. En samen hebben ze twee dochters: Nila (geboren in 2014) en Jadi (geboren in 2017).

De twee leerden elkaar kennen toen hij nog bij FB Groningen speelde. In 2017 trouwden ze. Haar mode-carrière heeft ze opgegeven om fulltime voor hun kinderen te zorgen en mee te verhuizen naar waar Virgil voetbalt. Momenteel doet hij dat in Engeland, bij Liverpool. Het gezin woont dus samen in Engeland voor Virgils werk. Hij staat bekend als een van de beste centrale verdedigers ter wereld en speelt voor zowel het Nederlands Elftal als Liverpool FC in de Engelse Premier League.

Hij begon zijn carrière bij de jeugdopleiding van Willem II en knokte zichzelf in de jaren die volgden naar de top. In januari 2018 werd Van Dijk getransfereerd naar Liverpool voor een recordbedrag voor een verdediger op dat moment. Hij speelde een cruciale rol in het winnen van de UEFA Champions League in 2019 en de Premier League in 2020. Van Dijk werd geroemd om zijn verdedigende capaciteiten, leiderschap en kalmte onder druk. Zijn reis van Breda naar de top van het wereldvoetbal is een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen, talent en toewijding.

Dit zijn de dochters van Virgil en Rike

En dan ook nog papa zijn voor twee dochters. Hoewel ze hun kinderen uit de schijnwerpers houden, verschijnen de meiden soms op het veld om hun vader te supporten. Niet alleen een topper op het veld, Virgil, maar ook een kanjer van een vader. Virgil staat bekend om zijn professionele houding, sterke ethiek en bescheiden karakter, zowel op als buiten het veld. Goud waard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VVD 🔱 (@virg4l)

En Virgil en Rike samen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VVD 🔱 (@virg4l)

Bron: Instagram Virgil van Dijk