In samenwerking met Mama Magazine

Aanstaande ouders opgelet: gratis babyspullen in déze box!

01.06.2023 07:00
De tijd na je bevalling is onvergetelijk. Je hebt ineens een baby waar je voor moet zorgen en die je leert kennen, er komen emoties los waarvan je niet eens wist dat ze bestonden én je hebt net een bevalling achter de rug, dus ook fysiek is het zwaar. Kortom: je kunt wel wat handige babygoodies gebruiken. En daar komt de Kiekeboebox van PLUS om de hoek, want die krijg je GRATIS! 
Als je kleintje onder de twee maanden is, kun je dit cadeaupakket ter waarde van €40 aanvragen. PLUS heeft de Kiekeboebox speciaal voor jonge ouders samengesteld, dus hij bevat allerlei baby- én kraamproducten. En hadden we al gezegd dat-ie helemaal gratis, voor niks, voor nada, voor noppes is?

Kiekeboebox PLUS: wat kun je verwachten?

Zoals gezegd zit de box vol met goodies die je als kersverse moeder goed kunt gebruiken. Producten voor jou en je newborn. Wat dacht je van comfortabele luiers? En biologische babyhapjes? Omdat alles nieuw is in het land der baby’s, is het fijn om verschillende merken en producten te proberen. Zo kom je erachter wat bij jou en de baby past.

Kiekeboebox aanvragen

Natuurlijk wil je dat proberen! En dat kan gemakkelijk. Is je kleintje jonger dan 2 maanden? Dan vraag je ‘m hier aan. You’re welcome!